We are Becoming. Aangenaam!

We are Becoming. Aangenaam!

Becoming is een contentproductiehuis dat merken met klanten verbindt door straffe content. De naam Becoming is afgeleid van de Engelstalige werkwoordelijke continuous van to become. Becoming gelooft dan ook dat content allesbehalve een one shot is, maar een middel om continu, betekenisvol en duurzaam te bouwen aan een betere relatie met de consument. 

Becoming is een contentproductiehuis dat merken met klanten verbindt door straffe content. De naam Becoming is afgeleid van de Engelstalige werkwoordelijke continuous van to become. Becoming gelooft dan ook dat content allesbehalve een one shot is,
maar een middel om continu, betekenisvol en duurzaam te bouwen aan een betere relatie met de consument. 

Sam ZW

Sam // Managing Director

E sam@wearebecoming.be

M +32 496 60 44 81

Wat ik drink op café Old Fashioned // Quote to live by Become who you are // Signature dish alle veganistische gerechten met kerrie // Staat in 2050 bekend als een oude knar die trager is dan zijn eigen schaduw.

Tine // Content Creator

E tine@wearebecoming.be

Wat ik drink op café wijntje(s) // Quote to live by You aren't doing it wrong if no one knows what you are doing // Signature dish Pizza. En sushi. En alles met chocolade. // Staat in 2050 bekend als die griet die zichzelf naar overal ter wereld kan teleporteren.

Tine ZW
Flore ZW

Flore // Content Creator

E flore@wearebecoming.be

Wat ik drink op café Ricard of warme melk // Quote to live by Liever prettig gestoord dan verschrikkelijk gewoontjes // Signature dish Alles. Met. Kaas. // Staat in 2050 bekend als die vreemde vanop de hoek waarbij de kerstboom in augustus al staat.

Flore // Content Creator

E flore@wearebecoming.be

Wat ik drink op café Ricard of warme melk // Quote to live by Liever prettig gestoord dan verschrikkelijk gewoontjes // Signature dish Alles. Met. Kaas. // Staat in 2050 bekend als die vreemde vanop de hoek waarbij de kerstboom in augustus al staat.

Fabian // Senior Copywriter

E fabian@wearebecoming.be

Wat ik drink op café Cornet of cappuccino // Quote to live by Easy reading is damn hard writing // Signature dish Croque monsieur, nee videe, nee ... croque videe // Staat in 2050 bekend als de opa wiens zolder het begaf onder het gewicht van zijn elpees.

Fabian ZW3
Lotte ZW

Lotte // Copywriter

E lotte@wearebecoming.be

Wat ik drink op café Almdudler, al dan niet aangevuld met vodka // Quote to live by Het leven is een feest, maar je moet zelf de confetti strooien // Signature dish elk kant-en-klaargerecht ooit // Staat in 2050 bekend als de vrouw die de wereld mooier maakte door ieders taalfouten te verbeteren.

Sigrun // Copywriter

E sigrun@wearebecoming.be

Wat ik drink op café rode Strongbow // Quote to live by Leef alsof het je laatste dag is (André Hazes Jr.) // Signature dish Ben & Jerry's Cookie Dough (ja, dat is een maaltijd) // Staat in 2050 bekend als gastvrouw van de meest legendarische halloweenfeestjes in Mechelen en omstreken.

Sigrun ZW
Becoming_gif_V2_zonder_baseline