0:00 / 0:00

X2O

Employer branding in een aansprekende campagne


Een ijzersterke strategie als antwoord op een fikse uitdaging? Check. Een nieuwe website, brochure en overtuigende video's? Dubbelcheck! Voor X2O, dé badkamerspecialist voor particulieren, ontwikkelden we een doeltreffende rekruteringscampagne.

De briefing

X2O is op minder dan tien jaar tijd uitgegroeid tot de leider in de Belgische particuliere badkamermarkt. En de retailer blijft maar groeien. Daarvoor heeft het nieuwe medewerkers nodig. En dat betekent … Juist: een gefundeerd employer brand en straffe content.

 • aan de slag!

  X2O had nood aan een werkbare strategie. Om kandidaten aan te trekken, moesten we de badkamerspecialist eerst met al zijn troeven profileren op de arbeidsmarkt.
 • een sterk verhaal als fundering

  We stelden een overtuigende employer brand story op. Onze focus? De waarden, passie en unieke werksfeer van de badkamerspecialist.
 • een beeld zegt meer ...

  We maakten een reeks video’s die de cultuur van X 2O uitstralen. Potentiële medewerkers krijgen zo een blik achter de schermen. Concept, scenario, regie en montage: laat het aan ons over!
 • “IK MAAK DROMEN WAAR, EN JIJ?”

  Tijdens de workshops die we bij X2O organiseerden, kwam de missie van X 2O naar voren: badkamerdromen realiseren. Om dat in de verf te zetten, bedachten we een baseline voor de hele campagne.
 • een gloednieuwe jobsite

  Content is natuurlijk niets zonder platform. Daarom stelden we voor om een aparte carrièrewebsite te ontwikkelen. We bedachten de structuur en schreven de teksten voor werkenbijx2o.be.Conclusie: een nagelnieuwe jobsite, enkele sprankelende video’s en een brochure om potentiële werknemers wegwijs te maken in de wereld van X2O maakten het plaatje compleet.
 • 120 %

  meer relevante kandidaten
 • 50 %

  tijdswinst in het rekruteringsproces
 • 5

  overtuigende video’s

RELEVANTE CASES

Doet deze case je dromen van een contentpartner die sterk is in denken, plannen én uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag aan straffe content.