0:00 / 0:00

Zimmo

Blogposts over (ver)kopen, (ver)bouwen en verder


Toen onze samenwerking met Zimmo in 2014 van start ging, hadden we nooit kunnen dromen dat ze zo succesvol zou zijn. Intussen hebben we voor hebbes.be (tot 2017) en zimmo.be (vanaf 2017) meer dan 300 blogposts geschreven over bouwen, renoveren, inrichten, (ver)kopen en (ver)huren. Altijd met een praktische insteek en in de typische tone of voice van het merk.

De briefing

Zimmo, daar vind je je droomwoning. Maar het platform wil ook informeren en inspireren. Die belofte waarmaken was Zimmo's uitdaging aan Becoming. Onze missie? De strafste updates en tips meegeven met de bezoekers van Zimmo.
 • expert geworden

  Of we intussen alles kennen op het gebied van vastgoed? Wellicht niet. Maar intussen zijn we wél door de wol geverfde Zimmo-experts geworden: met inzicht in de thema’s, tone of voice én doelgroepen.
 • bouwen aan teksten

  Zimmo-bezoekers verwachten originele, informatieve content die inspireert. Dat betekent informatie die juist moet zijn, én juist geformuleerd. Een grondige research en een knappe afwerking blinken elke Zimmo-tekst op tot een pareltje.
 • proactief

  Wetswijzigingen in verbouwland? Wij volgen het op de voet. Nieuwe badkamertrend? Wij weten het lang voor het hot is. We werken nauw samen met Zimmo en delen proactief de thema’s die volgens ons potten gaan breken.“Oog voor detail, correcte info en aangenaam leesbare teksten. Dat is de basis”, weet Kristof Verhasselt, Traffic Manager. “Bovendien zijn ze bij Becoming ook nog eens erg joviaal, wat samenwerken des te aangenamer maakt.”
 • 300+

  artikels opgeleverd
 • 6

  jaar samenwerking
 • 16.000

  views per blogpost

RELEVANTE CASES

Doet deze case je dromen van een contentpartner die sterk is in denken, plannen én uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag aan straffe content.