0:00 / 0:00

WE ARE BECOMING. AANGENAAM.

We ontwikkelen verhalen en laten ze spreken. In woord, beeld en geluid. Met sterke, creatieve content beroeren we jouw doelgroep – in marketing, communicatie of hr. Becoming als contentleverancier? We zijn liever partner. Om samen op ideeën te broeden en om alleen de beste te laten uitkomen.

verhalen ontwikkelen en laten spreken

Dat is onze missie. Lijkt vanzelfsprekend. Is het niet. Want elke organisatie is anders. En elke doelgroep reageert anders. Het startschot knalt bij jouw verhaal. Vervolgens moet alles juist zitten. Haarfijn bedacht, bekeken langs alle kanten, minutieus uitgevoerd. Daar zit het verschil. Het verschil tussen doorsnee en snedig.

Contacteer ons

BECOMING HAALT ALLES UIT DE KAST

Dit is wat erin zit.

 • 1. copywriting

  Overtuig, inspireer en verleid je klanten, prospecten en medewerkers met teksten die je verhaal krachtig en kleurrijk overbrengen.

 • 2. videoproductie

  Breng je verhaal in beweging en raak je doelgroep in het hart. Van bedrijfsfilms over animaties tot rekruteringsvideo’s. Van scenario tot eindgeneriek.

 • 3. audioproductie

  Laat horen wat je te vertellen hebt. In een interview, podcast of audioversie van je blog. Becoming producet, regisseert en monteert. In onze podcaststudio of bij jou ter plekke.

 • 4. design

  Stop je verhaal in een buitengewone verpakking. Met de juiste sfeer en een consistent imago, online én offline. Laat ons goochelen met vorm, kleur en illustratie. 

MEE GROEIEN?

De belangrijkste grondstof voor knappe content? Knappe koppen. En hey, we zijn op zoek. Ben jij de contentknobbel die vakmanschap en empathie koppelt aan ambitie en jolijt? Kom erbij!